Loading...

Jeg hedder Heidi Sahl Thomsen 

Jeg har selv kæmpet med rideangst i mange år, og det blev min drøm at hjælpe andre med at forvandle rideangst til rideglæde.

Derfor startede jeg Rideangst.dk

 

Her hjælper jeg ryttere med at tøjle angst og nervøsitet, så de kan genfinde rideglæden og tage deres frirum tilbage.

Det gør jeg fordi jeg tror på at det er afgørende at have et frirum, hvor du kan koble af, lade op og styrke dig selv, så du kan være det menneske som du ønkser at være for dem som betyder noget for dig.

Så du kan være der for dem som du holder af og som betyder noget for dig..

 

Fundamentet er vigtigt.

Stor kærlighed til de store smukke dyr og ikke mindst den påvirkning hestene har på mig, er de største grunde til at jeg har hest. Derfor er det for mig også vigtigt at netop de værdier bliver en del af alt mit hvad jeg foretager mig med min hest.

 

Jeg tror på at det er vigtigt at bevare det frirum som hesten og ridningen gerne skulle være, også selvom der er ting som du ikke tør/kan endnu.

Du skal ikke kunne og turde alt for at kunne nyde hesten og ridningen. Det er fundamentet som du skal bygge videre på, samtidigt med at du udvikler dig, dine evner og dine kompetencer.

 

Derfor står min tilgang i skarp kontrast til den du sikkert allerede har prøvet.

Har du allerede prøvet at ignorere nervøsiteten og ride alligevel eller at overdøve den, ved at lave forskellige fokus øvelser i sadlen.

Med blandede og kortvarige resultater?

Så lyder denne beretning fra en tidligere klient sikkert bekendt:

"Dengang jeg pressede mig selv til at ride ud, oplevede jeg faktisk at det belv bedre med min nervøsitet. Det holdt bare ikke og det var meget hårdt. Efter vinterpausen kunne jeg ikke komme i gang igen"

 

Problemet med den tilgang er at det ikke løser problemet og derfor ikke får dig helt i mål, og samtidigt lider din rideglæden og dit frirumet under det.

 

Det er ikke særlig rart at sidde der dag efter dag og slås med utrygheden og katastrofetanker.

Motivationen til at gøre det hele igen i morgen forsvinder.

"Jeg er så glad, stolt og lettet når jeg kommer hjem, og lige der glæder jeg mig til at skulle afsted igen i morgen. Men flere timer før jeg skal afsted begynder uroen i maven at vokse. Jeg skal virkelig kæmpe med mig selv for at komme afsted, og tvinge mig selv til at sætte mig op"

Desværre skal der kun en lille pause i ridningen til, f.eks pga sygdom, ferie eller vejret og du er slået tilbage til start og må begynde helt forfra.

Jeg kender det desværre alt for godt fra mig selv. I mange år led min rideglæde under min angst.

 

Grænser skal ikke overskrides. I stedet skal du lærer hvordan du flytter dine grænser, så du bliver tryg ved netop det som du drømmer om at gøre!

 

Jeg hvor stor en forskel det gør, når du kan tøjle din nervøsitet.

De mange oplevelser jeg selv har haft i forbindelse med min ride angst, opdagelsen af hvor mange der har de samme udfordringer og den store forløsning det er at kunne håndtere nervøsiteten, har inspireret mig til at hjælpe andre i samme situation.

Det kan lade sig gøre!

Har du viljen og den rette vejledning kan du opnå det du drømmer om, uanset om din drøm er en ubekymret tur i skoven, at stille til konkurrence eller en galop ud over stubmarkerne.

 

Jeg har selv været der - jeg har haft rideangst

Jeg har hele mit hesteliv være splittet mellem ønsket om at være sammen med heste og frygten for at ride på dem.

Ubevidst begrænsede jeg mig selv mere og mere og lod min nervøsitet vokse. 

I dag har jeg min egen hest. Min frustrationen og selvbebrejdelse er erstattet af rideglæde. Jeg nyder alle vores oplevelser sammen.

Jeg kan stadig blive nervøs når der sker store uventede ting. Men nu kan jeg handle på min nervøsitet og jeg kan slippe den igen når øjeblikket er overstået.

Derfor kan jeg via min viden og de forskellige værktøjer tøjle min nervøsitet.

Så nervøsiteten ikke længere begrænser mig eller styre mit samarbejde med min hest.

 

Certificeret NLP coach - Men hvad er det egentligt?

Jeg er uddannet og certificeret NLP Coach.

Længe inden min uddannelse til coach startede min interessere for personlig udvikling. Jeg har gennem de sidste 20 år taget mange kurser bl.a. inden for stress, enneagrammet m.m.

Jeg er som sagt uddannet og certificeret NLP Coach - Mange har hørt om coaches, men ikke alle ved hvad det egentligt er.

NLP er en form for terapi, hvor udgangspunktet er at vores sprog skaber vores tanker og adfærd. Sproget er både det vi siger til os selv og det som vi siger til andre.

- NLP bruges i stor grad til personlig udvikling og til at skabe positiv forandring i et menneskes liv. Det gælder både i forbindelse med mental træning, til personlig udvikling, i erhvervslivet og til at afhjælpe følelsesmæssige problemer.

Coaching er et begreb der er startet i sportens verden. Udgangspunktet er at din største modstander er dig selv og dine tanker.

- I Coaching udvikles mennesket igennem reflektion, afklaring, opmuntring og støtte.

 

Det er grunden til at de til sammen er meget stærkt værktøjer, til at skabe positive forandringer.

 

 

Lad mig inspirere og støtte dig

Jeg håber at jeg har inspireret dig til se på om du udlever din drøm og til at gøre noget ved det. Du er allerede i gang.

Rejsen starter med erkendelsen af at du har et problem - For kun sådan har du mulighed for at gøre noget ved det.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få mere inspiration og mulighed for at komme videre sammen med mig

 

Navn:
E-mail: