Loading...

Sadler er forskellige 

Jeg har for meget nyligt opdaget at man ikke sidder lige dårligt i alle sadler - Eller jeg vidste jo godt at nogen sadler sad man dårligt i og andre sad man rigtig dårligt i ;o)

 

Jeg troede slet ikke sadler kunne være sådan

Men for et par uger siden prøvede jeg en sadel som jeg sad godt i, og følte mig meget sikker i. Det var en sadel jeg havde fået lov at låne af en af de andre pensionærer på den gård min hest står på. Så snart jeg satte mig ned i sadlen røg det bare ud af munden på mig: "Jeg troede slet ikke sadler kunne være sådan". 

 

Jeg sad som limet fast i sadlen

Efter at jeg lige havde tjekket at mine signaler stadig virkede i denne fantastiske sadel, red jeg en tur i skoven. Det var så forløsnede at mærke at jeg kunne følge hestens bevægelser 100 %. Jeg føler mig nogen gange som en sæk kartofler på ryggen af hesten, der kan rulle af hvis hun gør en pludselig bevægelse. I denne sadel, følte jeg at jeg var limet fast til hestens ryg, og ville følge med ligemeget hvad hun gjorde. Det er første gang jeg har følt at jeg sad i og ikke på sadlen.

Kan du forestille dig hvilken forskel en god støtte fra sadlen vil gøre for dig?

Vi mødte en masse udfordringer den dag, og jeg lagde mærke til hvor stor en forskel den tryghed sadlen gav mig, og derved også på min hest.

Derfor er min opfordring til dig i dag: Prøv så mange sadler du kan komme til, måske er der en der kan støtte dig lidt mere end den du har nu.

I krig og kærlighed gælder alle kneb

Du kan finde Gratis undervisning her.