Loading...

Forløb:

1:1 Mentorforløb

Forløbet er til dig der er træt af at være begrænset af din angst/nervøsitet og er klar til at lægge den bag dig.

 

Måske rider du slet ikke.

Måske rider du kun sjældent og kun under helt bestemte betingelser.

Og måske har din nervøsitet stået på længe.

 

Du har sikkert allerede prøvet at slippe af med angst/nervøsitet, men ikke haft succes med at gå hele vejen.

Det vil du NU! Engang for alle.

 

Mange nervøse ryttere prøver selv at løse op for knuden, men oplever (igen og igen) at det svært at finde viden på området og svært at udfører de råd og anbefalinger som de kan finde. 

For det er svært at arbejde med egne forhindringer alene og du har måske også erfaring for (fra tidligere forsøg eller andre udfordringer) at du har brug for støtte til at være vedholdende. Det er afgørende at have en at gå vejen med, som ved hvad du gennemgår, og som kan bakke dig op når du har brug for det.

Støtte og vejledning undervejs er avirkelig fgørende for din process, så du undgår at blive bremset af tvivl og usikkerhed.

 

Forløbet er til dig der både vil have løst knuden op og have lagt en konkret og individuel plan; Step for step, uden at du skal have lange daglige to do lister, og uden at du skal overskride dine grænser.

For det handler ikke om at overskride grænser. Det handler ikke om bare at blive ved med at ride og øve dig - Det har du sikkert allerede prøvet, og ved at det ikke virker.

Det hander om at gøre dig i stand til (fysisk & psykisk) at flytte de grænser der gør din drøm mulig.

 

 

På forløbet taler sammen løbende, så vi kan følger op på din fremskridt og udfordringer. Du har så og sige mig i hånden hele vejen (eller i hvertfald så længe som du har behov for det).

 

Forløbet er også yderst effektivt for ryttere der har været indblandet i eller har oplevet rideulykker eller andre voldsomme episoder, hvor psyken har brug for førstehjælp.

 

Efter forløbet vil du have løst op for knuden, og have genfundet rideglæden. Du har desuden fået så god viden og føling med dig selv at du fremadrettet selv vil være i stand til at opretholde rideglæden.

Hele forløbet foregår enten over telefonen eller her hos mig. Jeg kommer også gerne til et sted i nærheden af dig, mod et tillæg.

 

Vi starter ud med en strategi session på 2 timer. Her finder vi sammen ud af præcis hvad der skal til for at du kan knække koden, og hvordan vi for dig lægger den bedste trin for trin plan, så du kommer i mål med din drøm.

 

Er Mentorforløbet noget for dig?:

Jeg tror på at det er vigtigt at vi er rigtige for hinanden og har god kemi. Derfor starter dette forløb med 20 minutters afklarende samtale.

Her får du mulighed for at fortælle mig lidt om din udfordring, så jeg kan afgøre om og hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. Du får også lejlighed til at mærke efter om du føler dig i trygge hænder hos mig.

 

 

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail hello@rideangst.dk eller ring direkte til mig på 20 94 75 94.