Loading...

Coaching sessioner:

1 session

En enkelt session kan gøre en forskel, for dig der oplever at din nervøsitet afholder dig fra at opnå den fulde rideglæde.

Efter sessionen har du fået en hjælpende hånd til at løse op for knuden, og kan selv arbejde videre.

Pris: 695 kr for en session af 45 minutters varighed.

Sessionen foregår 1:1 hos mig, eller over telefonen.

 

 

Klippekort til flere sessioner

Klippekort 3 eller 5 sessioner: Er til dig der føler dig mere begrænset af din nervøsitet og kan mærke at du er begyndt på undgåelsesadfærd; Du udskyder ridningen, får ondt i maven inden du skal i sadlen, eller mangler nærvær i ridningen, fordi du fokusere på lurende farer.

Efter dine sessioner har du fået løst op for knuden, og forstår årsagen til din nervøsitet og samtidigt har du fået hjælp til hvordan du kan arbejde med din nervøsitet, så du undgår de typiske fejl, omveje og blindgyder.

Om du har brug for 3 eller 5 sessioner afhænger af din situation, hvor omfattende din udfordring er og hvor længe du har haft den, fordi forandringen også handler om at bryde vaner og uhensigtsmæssige tankemønstre, og holde fast i forandringen.

Pris klippekort: 

 

3 x 1:1 Session
DKK 1.875,00
5 x 1:1 Session
DKK 2.875,00

 

Du har mulighed for at vælge at betale i rater, når du køber klippekort. Det gør du under betalingsform når du har trykket køb på den ønskede ydelse. Det koster ikke ekstra at dele betalingen betalingen op.

Sessionerne foregår 1:1 hos mig eller over telefonen.